-1 C
Tešanj
Ponedjeljak, 30 Januara, 2023
spot_img

Tri mladića iz Tešnja pala zbog krađa starih golfova

Zbog sumnje da su u proteklim mjesecima učestvovali u krađi vozila, policija je uhapsila trojicu mladića iz Tešnja, na čijoj meti su, kako ih terete, uglavnom bili stari golfovi 2.

Najprije su pripadnici Policijske stanice Teslić u utorak uhapsili dvojicu dvadesedvogodišnjaka,  koji su osumnjičeni da su istog dana u Maglaju ukrali golf 2, a ukradeno vozilo je pronađeno.

Na osnovu zahtjeva Policijske stanice Doboj 1, juče su na području Tešnja pripadnici lokalne policijske uprave uhapsili H.M. Za njega se sumnja da je zajedno sa B. N. na području Doboja ukrao tri golfa 2, i to  23. i 24. novembra, te 18. decembra prošle godine”, rekli su policijski izvori.

Osim toga, za B.N. se sumnja da je u avgustu 2021. godine na području Teslića ukrao golf 2.

“Osim toga, za B.N. i H.M.se sumnja da su zajedno tokom novembra 2021. godine u Tesliću ukrali pasat”, rekli su izvori bliski policiji.

Sumnja se da su ukradena vozila uglavnom završavala na auto-otpadima. Nad osumnjičenima je juče izvršena kriminalistička obrada nakon koje će dvojica uz izvještaj biti predati Okružnom javnom tužilaštvu Doboj.

Policija, kako tvrde naši izvori, provjerava da li se oni, eventualno, mogu dovesti u vezu sa još nekim sličnim krađama, pišu Nezavisne novine. 

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

58,411FansLike
289FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti