13.3 C
Tešanj
Nedjelja, 26 Maja, 2024

Tuzlak na stadionu Marakana zaprosio djevojku iz Usore

Bosna i Hercegovina, odigrala je svoju premijernu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Na čuvenoj Marakani Zmajevi su pružili dostojan otpor favoriziranim Argentincima i prema prikazanoj igri uprkos porazu nada u prolazak grupne faze postala je realno očekivanje. Mirza Mulahasanović iz Tuzle, nekadašnji teniski prvak BiH i sin proslavljenog fudbalera FK Sloboda Fuada Mulahasanovića – Lice, iskoristio je priliku te svoju izabranicu Ivanu Ćosić, profesoricu tjelesnog iz Usore zaprosio na čuvenoj Marakani. Mirza i Ivana šest godina uspješne i sretne veze krunisali su na najbolji mogući način i najljepšem mogućem ambijentu. Obzirom da je Ivana jedna od najvatrenijih pratilaca naših Zmajeva i svaku utakmicu reprezentacije unazad nekoliko godina vjerno pratila prepuna Marakana je bila ostvarenje njenog sna, piše Tuzlanski.ba.

– Njena ljubav prema reprezentaciji zaista je neopisivo velika. Pratila je “Zmajeve” svaku utakmicu u Zenici, putovala je u Grčku, Slovačku, Litvaniju… Nije mnogo trebalo da donesem odluku o mjestu i vremenu prosidbe: Brazil, Svjetsko prvenstvo, historijska utakmica reprezentacije i čuvena Marakana bili su dovoljni da joj baš na taj dan postavim sudbonosno pitanje, za Tuzlanski.ba rekao je nekadašnji teniski Prvak BiH i današnji trener TK Sloboda, Mirza Mulahasanović.

Ivana i Mirza su sportisti, teniser i karatiskinja, diplomirani profesori tjelesnog odgoja i sporta, uspješni mladi ljudi iza kojih stoje bogate sportske karijere i sve što još mogu poželjeti u životu jeste dugogodišnji period ispunjen ljubavi, srećom i razumijevanjem, neka je Sretno! (Tuzlanski.ba)

Ivana cosic

| Preuzeto sa: http://tuzlanski.ba/tuzlak-na-stadionu-marakana-zaprosio-djevojku-foto/

Povezane vijesti

Najnovije vijesti