14.2 C
Tešanj
Petak, 24 Maja, 2024

Tuzna prica tesanjske mladosti

Galiješević je bio jedan od najboljih studenata Strojarskog fakulteta u Sarajevu i jedan od najboljih magistara u školskoj 2010./2011. godini. Bio je dobitnik Zlatne značke Sveučilišta u Sarajevu za iznimne rezultate tijekom studija, a s vremenom se opredijelio za robotiku koja je postala njegova specijalnost.

U rujnu 2012. za njega je bio organiziran prijem u Općini, a Galijašević, koji je već tada imao ponude za posao u Sarajevu i Njemačkoj, odlučio je ostati u Tešnju. Oni koji poznaju nastradalog mladića kažu kako se ovog vikenda trebao oženiti te da dolazi iz obitelji intelektualaca koja je jako cijenjena u čitavom kraju. Tragična nesreća dogodila se jučer oko 10.30 sati u naselju Vila, a mladić je vozio iz smjera Doboja.

– U nesreći je sudjelovao golf 4 kojim je upravljao Galijašević i teretno vozilo marke Man koje je vozio njegov sugrađanin. Tijelo preminulog prevezeno je u prosekturu JZU “Sveti apostol Luka” radi utvrđivanja točnog uzroka smrti – rekli su iz CJS Doboj.

Neslužbeno se spominje kako je Galijašević preticao kombi ispred sebe i izravno podletio pod kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera.

– Auto je doslovno smrskan i morali su intervenirati vatrogasci. Vozač kamiona Elmir Unkić nije ozlijeđen – navode svjedoci.

izvor

Povezane vijesti

Najnovije vijesti