-1 C
Tešanj
Ponedjeljak, 30 Januara, 2023
spot_img

U akciji za Borac skupljeno 35 000 maraka

Jučer je održan sastanak povodom akcije “Kvadrat za Borac” u Jelahu, na kome su prisustvovali predstavnici kluba Senad Subašić i Nail Mudrov, i dio ekipe koja vodi ovaj projekat Adnan Halilović, Mirza Karamović, Emir Kotorić, Elvedin Talo, Šemso Ahmić i Almir Subašić Ćime.

U kratkim crtama se osvrnulo na uspješnost dosadašnjeg dijela akcije u kome se stiglo na korak od 1000 kvadrata umjetne trave, te sume novca negdje oko 35 000 KM.
U narednom periodu dio ekipe biće zadužen za kontaktiranje ljudi oko nabavke i ugradnje, te nastavak daljnjeg sakupljanja kvadrata u ovoj akciji. Dogovoreno je da se akcija nastavlja sve dok vremenski uslovi ne dozvole da se mogu izvršiti pripremni radovi oko ovog terena.

Dogovoreno je da će u mjesecu maju biti organizovano” PLAVO VEČE”,na kome bi trebale nastupiti mnoge poznate ličnosti ovog kraja i koncert popularnog pjevača.

Sve će se preduzeti da se u ovoj akciji pokuša skupiti što više kvadrata, jer na stadionu Šibovi se nalazi veliki pomoćni teren na koji se može postaviti više hiljada kvadrata umjetne trave.

Pozivaju se svi mještani Jelaha i svi oni koji žele da pomognu da se
ovaj projekat što uspješnije realizuje i da se skupi što više kvadarata, da uplate svoj “kvadrat”, te na taj način stvore jedan novi nogometni teren na kome će izrasti novi talenti naše sredine.

Na kraju je u više navrata podcrtano da se uputi velika zahvala u ime FK “BORAC” Jelah svima onima koji su uzeli učešće u ovoj akciji.

Akcija se nastavlja, a svi vi koji niste uplatili za ovu akciju možete uplatiti kod Emira Kotorića u Mz Jelah, kod Almira Subašića u Antena radi, Adnana Halilovića FAD Jelah i profesora Zaim Hadžana.

Telefoni: 062 730 952, 061 413 236,061 241 432 i 032 663 068

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

58,411FansLike
289FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti