U napetoj utakmici Bosna TS odnijela pobjedu

U napetoj utakmici Bosna TS odnijela pobjedu

262
0
PODIJELI

Sinoć je u SRC Tešanj pred oko stotinjak gledaoca Bosna-TS pobijedila ekipu Banovića rezultatom 28:26.

Utakmica je bila napeta od samog početka, ali su domaćini uspjeli na kraju da slave. Utakmicu je obilježila povreda gostujućeg igrača Malčinovića koji je zahvaljujući predsjedniku kluba Ćusto Refiku i brzom intervencijom ekipe Hitne pomoći Tešanj hospitaliziran i koji je nakon obavljenog pregleda pušten kući. Tešanjska publika je i ovoga puta bodrila Srednjoškolce do zadnjeg zvižduka, a treba napomenuti da je povrijeđenog Malčinovića ispratila aplauzom. Kod domaćina najmirniju ruku je imao Gušić koji je postigao 8 pogodaka, dok je kod gostiju Ivanišević postigao 12. Snimak ove utakmice se može pogledati u utorak u 21:00 na SMART TV Tešanj.

Bosna TS: Sinanović, Gušić 8, Hojkurić, A. Isaković, A. Omahić, Adžamija 4, Z. Isaković 2, Handžić 5, E. Omahić 4, Dolamić 2, Šaranović, H. Isaković, Hadžić, Kantić, Jusufbegović 3. Trener: Ljubomir Filipović.

Banovići: Todorević, Malčinović 1, Sakić, Efendić, Ivanišević 12, Modrić 1, Rizvić, Čamdžić, Kavazović 5, Savić 5, Tokić 2, Avdić. Trener: Edis Rahmanović.

NEMA KOMENTARA