37.2 C
Tešanj
Petak, 12 Jula, 2024

U nekoliko dana nestala su trojica dječaka: Dvojica u Zagrebu, jedan u Rijeci

U protekla dva dana, kako stoji u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, u Hrvatskoj su nestala trojica dječaka rođena 2009. godine. Ivan je nestao 7. januara u Zagrebu, Lukas 8. januara u Rijeci, a Patrik 8. januara u Zagrebu. U slučaju da imate informacije o ovim osobama, u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba apelira se da obavijestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Ivan Šnajdar (2009.) nestao je 7. januara, kada se udaljio s adrese u Zagrebu, na Brezovičkoj cesti. Dječak je visok 162 centimetra, ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bio je obučen u trenerku i bijelu majicu.

Lukas Kiralj Jeremić, rođen u Puli 2009. godine, nestao je dan kasnije, 8. januara, u Rijeci gdje ima prijavljeno boravište.

Dječak Patrik Geck (2009.) nestao je 8. januara u Zagrebu. Kako stoji u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, dječak se udaljio s adrese. Naime, u Zagrebu ima prijavljeno boravište, dok mu je prebivalište u Dubrovniku. Opisano je da je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka nosio je crne hlače, narandžastu majicu s kapuljačom, crnu jaknu i tenisice.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti