22.1 C
Tešanj
Ponedjeljak, 27 Maja, 2024

U saobraćajnoj nesreći u Jelovcu poginula jedna osoba

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć oko ponoći na magistralnom putu M17 u mjestu Jelovac kod Maglaja smrtno je stradao 21-godišnji K.S. a tri osobe su lakše povrijeđene.

Kako je potvrđeno jutros iz Operativnog centra MUP-a ZDK u nesreći su učestvovala dva vozila, Golf II i Renault, a uviđaj su obavili pripadnici MUP-a ZDK i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva.

Dana 06.09.2015. godine, u 00,05 sati, na magistralnom putu M-17, u mjestu Jelovac, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „VW-Golf II”, registarskih oznaka E75-M-188, kojim je upravljao K.S. iz Maglaja, i putničko motorno vozilo marke „Renault”, registarskih oznaka A08-O-385, kojim je upravljao H.J. iz Tešnja. Tom prilikom, navedeni vozač K.S., rođen 1994. godine, je smrtno stradao, dok su suvozač u istom vozilu, M.N. iz Maglaja, vozač H.J. i suvozač u vozilu „Renault”, R.M. iz Tešnja, zadobili lake tjelesne povrede.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK-a

FOTO: Maglajinfo.com

Povezane vijesti

Najnovije vijesti