U Tešnju održana Policijada Zeničko-Dobojskog kantona

U Tešnju održana Policijada Zeničko-Dobojskog kantona

213
0
PODIJELI

Ovogodišnje sportske igre policije ZE-DO kantona“Policijada 2014“ uspješno su privedene kraju. Tešanj bio domaćin finalnog razigravanja u malom fudbalu,Doboj Jug domaćin u šahu.
Ministar MUP-a Rifat Delić i komesar policije Semir Šut posjetili sportska borilišta. Na ovogodišnjoj policijadi u Tešnju se igrao završni turnir u malom fudbalu.Sastale su se četiri ekipe: Ekipa Jedinice za podršku MUP-a ZE-DO kantona, PU Doboj Jug, PU Visoko i predstavnici Uprave policije ZE-DO kantona. U susretu ekipa PU Doboj Jug i Jedinice za podršku MUP-a ZE-DO kantona zabilježeno je najviše golova, do duše u mreži golmana ekipe PU Doboj Jug Mirsada Mujkanovića koji je primio čak 8 golova.
U drugoj utakmici između ekipa PU Visoko i ekipe Uprave policije rezultat je bio 4:3 za Visočake. U borbi za treće mjesto ekipa Uprave policije je savladala ekipu PU Doboj Jug sa tri gola razlike – 6:3 dok je finalna utakmica između ekipa PU Visoko i Jedinice za podršku MUP-a ZE-DO kantona ujedno bila i najneizvjesnija.
U regularnom toku susret se završio rezultatom 1:1, da bi nakon izvođenja penala ekipa iz Visokog pobjedila rezultatom 2:1 i time osvojila prvo mjesto u malom nogometu na ovogodišnjoj policijadi.

Sportzdk.ba

NEMA KOMENTARA