13.4 C
Tešanj
Nedjelja, 19 Maja, 2024

U Tešnju otvorena renovirana stanica tehničkog pregleda „ASA TESTING centar“

U srcu grada Tešnja, otvorena je renovirana stanica tehničkog pregleda „ASA TESTING centar“. Poslovni objekat se nalazi na lokaciji poznatoj kao STP Vatrogasni dom Tešanj, a čini sastavni dio široke mreže koja trenutno broji 64 stanice tehničkog pregleda širom Bosne i Hercegovine. U sklopu istog, otvoreno je i prodajno mjesto ASA CENTRAL osiguranja, kako bi klijenti imali sveobuhvatnu zaštitu na jednom mjestu.

Glavna svrha rada ASA TESTING centra je osigurati tehničku ispravnost vozila uz podršku stručnog osoblja, ali i omogućiti formalnu ispravnost vozila za kretanje u domaćem i međunarodnom saobaćaju, pri tom vodeći računa ekološkim učincima za smanjenje negativnog uticaja na okoliš.

„Opremljeni najnovijom tehnologijom i usklađeni s najvišim evropskim standardima, naša stanica tehničkog pregleda pruža vrhunsku uslugu, a zajedno s osiguranjem vozila, pruža sigurnost na cesti. Uz mogućnost osiguranja vozila, želimo omogućiti da naši klijenti budu bezbrižni na cesti, vozeći tehnički ispravna i osigurana vozila “, izjavio je direktor ASA TESTING centra, Ivan Raguž.

Novootvorena stanica tehničkog pregleda i prodajno mjesto ASA CENTRAL osiguranja, predstavljaju i značajan doprinos ekonomiji. Otvaranje novih radnih mjesta podrška je lokalnoj privredi grada Tešnja, a i šire.

„Tešanj, grad koji je poznat po poduzetničkoj klimi i vrijednim ljudima, predstavlja idealno mjesto za otvaranje nove stanice tehničkog pregleda. Ova investicija predstavlja važan korak poslovanja ASA TESTING centra i ASA CENTRAL osiguranja te pruža podršku cijeloj zajednici, kroz stvaranje novih radnih mjesta. Zadovoljstvo nam je biti pouzdan partner u održavanju visokih standarda sigurnosti“, izjavio je predsjednik Uprave ASA CENTRAL osiguranja, Feđa Morankić.

Obavite sve na jednom mjestu i budite bezbrižni na cesti uz tehnički ispravno i osigurano vozila.

Adresa: Bukva 6, 74260 Tešanj.

Radno vrijeme: pon-pet od 7:30 do 16:00h.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti