13.3 C
Tešanj
Nedjelja, 26 Maja, 2024

UIO BiH prodaje polovne motorke, trimere i puške koje se nalaze u magacinu u Tešnju

Uprava za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine, održat će 15. februara u Tuzli javnu aukciju i direktnu prodaju za različite vrste robe. Aukcija će početi u 12 sati, dok direktna prodaja za raspoložive predmete početi sat kasnije. Podijeljena je po magacinima u Zvorniku, Brčkom, Doboju, Orašju, Tuzli, Bijeljini i Tešnju.

U ponudi će se naći različiti modeli motorki Stihl, Husqarna i Jonsered. Riječ je o polovnoj robi iz skladišta u Zvorniku. Također, na prodau su i mačevi za motorku, ležajevi za motorne testere, motorka za šišanje ograde, kao i trimeri.

Uz ostalo, na prodaju su i dvije polovne puške, a riječ je lovačkoj ZCZ “hamerles” kal.16 i vazdušnoj IŽ-28 kal. 4,5, detektor gasa, bušilica, raspuhivač i čekrk, dok su dvije kamera za lov na aukciji, a njihova vrijednost iznosi 98,28 KM.

Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove iz odluke o prodaji carinske robe, imaju registrovanu djelatnost kod nadležnih organa te odgovarajuće dozvole. Roba se prodaje u viđenom stanju bez prava na naknadnu reklamaciju (princip “viđeno-kupljeno” ).

Više informacija na stranici agroklub.

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti