20.1 C
Tešanj
Srijeda, 19 Juna, 2024

Upoznajte Stephena Carpenera – prvog navijača Borca iz UK

Možda ste u poslednje vrijeme među onima koji lajkaju vijesti na FB stranici našeg kluba primjetili i jedno ime koje vas asocira na Englesku, i ukoliko ste se zapitali ko je to, evo ovdje ćemo ga predstaviti .

Ko je Stephen Carpener?

Čovjek koji živi i radi u Londonu, koji je po svemu običan čovjek, veliki zaljubljenik u fudbal/nogomet, navija za svoj klub “Tooting Mitcham Fc” niželigaša iz Londona, i voli da putuje i gleda fudbalske utakmice širom Evrope i svijeta.

U Bosni i Hercegovini je bio u Mostaru i bio je oduševljen ovim gradom, ali naravno i hranom koja se konzumira na ovim područjima, i za BiH ima samo riječi hvale.

Osim ovoga Stephen na internetu okuplja i promoviše male klubove širom Evrope preko nekoliko FB stranica gdje ljudi predstavljaju i šalju vijesti iz svojih klubova.
Po mnogo čemu on je sasvim običan čovjek iz Velike Britanije koji se ne razlikuje od drugih, ali ono što Stephena izdvaja od ostalih je to što je on prije nekoliko dana postao prvi navijač Borca iz Velike Britanije i koji je i zvanično postao član FK Borac iz Jelaha.

stephen2.jpg

Kako je došlo do ovog poznanstva i članstva ?

Stephen je na internetu primjetio facebook stranicu našeg kluba i izrazio želju da sazna nešto više o Borcu i sportu u Bosni i Hercegovini uopšte.
Naravno administrator naše stranice se potrudio da na najbolji način i iskreno predstavi naš klub i Jelah, a svaka objava je prošla uz veliko zanimanje velikog broja članova ovih grupa.

Stephen je bio oduševljen vijestima iz našeg kluba i načinom na koji naš klub radi, velikim brojem mladih sportista, i iskazao je veliku želju da jednog dana dođe u Jelah i pogleda utakmicu našeg kluba.

Nedavno je web stranica fkborac.jelah.ba u saradnji sa klubom promotivnim posterom započela kampanju prodaje članskih karti u Bosni i Hercegovini i inostranstvu koja je uz Stephenovu pomoć promovisana i preko ovih FB grupa, i naravno ovim putem je Stephen nabavio svoju člansku kartu našeg kluba.
stephen4.jpgUz člansku kartu Stephen je od našeg kluba dobio i zastavicu i nekoliko slika o Borcu i Jelahu čime je bio oduševljen, a kako sam kaže da je “Vrlo ponosan” što posjeduje člansku kartu i što je član FK Borac iz Jelaha.

Stephen preko interneta poziva sve članove grupa čijih je on član da upoznaju naš klub i da kupe članske karte, i vjerujemo da će na najljepši način predstaviti naš klub svojim prijateljima i poznanicima, i da će Stephenovo društvo u nekom pabu u Londonu uz crno točeno pivo pričati o Borcu, Jelahu, i Bosni i Hercegovini.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti