34.9 C
Tešanj
Petak, 19 Jula, 2024

Veliki povratak Olje Bajrami: Nove pjesme preko noći osvojile simpatije publike na Balkanu

„Dijagnoza“, „Vodi ga“, „Mala lomi“, „Mlada i luda“ nazivi su prve četiri pjesme sa novog albuma „Srce od čelika“ Olje Bajrami, koje su preko noći osvojile simpatije ljubitelja narodne muzike.

Olja je najavila veliki povratak na muzičku scenu sa novim pjesmama i menadžerom i, prema reakcijama publike, u tome je potpuno uspjela. Ona je okupila vrhunsku ekipu saradnika. Tako za pjesmu „Dijagnoza“ muziku i tekst potpisuje odlična Šejla Zonić, dok je aranžman djelo Kristijana Jovanovića i Gorana Ratkovića Raleta.

– „Bravo za tandem Olja Bajrami&Šejla Zonić“, „Bravo Šejla, a bogami i Olju moramo pohvaliti, super izvedba, super spot“ – samo su neki od komentara fanova na YouTubeu na pjesmu „Dijagnoza“.

Pjesmu „Vodi ga“ potpisuje najbolji prijatelj pjevačice i vjerni saradnik Saša Lazić koji je uradio tekst, a na njoj je gost Emir Đulović. Muzika je djelo Gorana Ratkovića Raleta, a aranžman Bojana Vasića.

– „Bravo Olja, ovo je hit kao vrata. Rad i trud se isplati. Saša pokidao si“ – jedan je od komentara na pjesmu “Vodi ga”.

„Mala lomi sve” naziv je treće pjesme na albumu „Srce od čelika“ i ona je djelo Bojana Vasića i Jelene Trifunović.

– „Olja grmi jača nego ikad“ – smatra jedan od Oljinih fanova.

Posljednja od četiri pjesme je „Mlada i luda“, a iza nje stoje Belma Sakić i Marko Gluhaković.

– “Kakva balada. Da kažeš mi ubij za tebi bih ubio, svaka tvoja greška skupo me koštala.. Seci vene. Kakav hit”- pišu ljubitelji njenih pjesama.

Olja Bajrami je prezadovoljna reakcijama i, kako kaže, uvijek ispunjava obećanja.

– Ovo je tek početak. Prve četiri pjesme, a šta tek slijedi. Hvala svima. U prvom redu mojim saradnicima koji su dio ovog projekta i koji su radili pjesme i spotove. Naravno, mom novom menadžeru Ivanu iz Švicarske koji je na estradi poznat po nadimku Garo i čovjek je koji zna svoj posao. Tu je i moja vjerna publika i ljudi koji su me zasuli porukama podrške na društvenim mrežama. Sve to mi daje dodatni elan i uskoro se družimo i pjevamo u vašem gradu – poručila je Olja Bajrami.

Nove pjesme Olje Bajrami „Dijagnoza“, „Vodi ga“, „Mala lomi“, „Mlada i luda“ možete slušati na linkovima:

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti