14.2 C
Tešanj
Četvrtak, 23 Maja, 2024

Veselje se pretvorilo u dramu: Snaha svekrvi udarila šamar i polila je vinom, pa nastao haos

Proslava povodom krštenja u Priboru pretvorila se u pravu drama koja se prepričava već danima u općini na Limu. Kako javlja “Blic.rs”, da nešto nije bilo uredu vidjelo se onda kada je otac djeteta koje se krstilo krenuo da napusti slavlje. 

Sve je kulminiralo kada je njegova žena napala svekrvu. Kako Pribojci prepričavaju, međuljudski odnosi su tu očigledno odavno narušeni, a sve je “puklo” na krštenju djeteta.

– Snaha je prišla do svekrve iz sve snage joj lupila šamar i polila vinom. Svi gosti su ostali, pa malo je reći, zatečeni prizorom koji su vidjeli. Nakon toga se vratio sin i stao na stranu svoje žene, također je napao majku. Nakon što je snaha napala svekrvu, na veselju je nastao pravi karambol i više se nije znalo ko koga tuče – naveli su Pribojci, a prenosi Rina.

Na lice mjesta odmah su došli pripadnici policije i ekipe Hitne pomoći.

– Dvije marice su razvozile razjarene goste. Najgore je prošao snahin ujak kojem je razbijen nos, a jedna gošća morala je čak i da prenoći u bolnici zbog zadobijenih povreda jer je u čitavoj toj gužvi pala niz stepenice – rekao je izvor Blica

Povezane vijesti

Najnovije vijesti