2.5 C
Tešanj
Petak, 8 Decembra, 2023
spot_img

Video: Mladi tešnjak Nermin Handžić oduševio. Žiri se borio za njegovo mentorstvo

Nermin Handžić (18) iz Tešnja, iz Bosne večeras se pojavio na Grandovoj sceni i otpevao numere Šabana Šaulića “Tebi koja si otišla” i “Samo mene volela si lažno”.

IMG_0828.JPG

Kandidat je svojim nastupom dirnuo ženska srca, te se izborio za četiri glasa naših dama iz žirija. Popović je otkrio publici da je ovaj momak bio mnogo puta na Grandovoj pozornici još kao dečak i da je od malih nogu pokazivao neviđeni talenat za muziku.

– Sećam se kada si peva, a mi smo doveli Šabana, međutim Nermin to nije znao i Šaban mu je prišao iza leđa i nastavio da peva drugu strofu. Kada ga je Nermin video pao je u nesvest, stvarno je bio čudo od deteta- ispričao je Sale, a kako se Viki bunila što je Popović celo veče ignoriše zatražila je reč.

IMG_0470.JPG

– Sedim ovde kao fikus čoveče, ne pitaš me ništa, samo me ignorišeš. Sve moram da se borim da bih nešto rekla, pitaj me da bih mogla da pričam nešto. Hoću ovog kandidata jer ovakvog čekam od početka takmičenja- pobunila se Viki. 

Međutim i Ceca i Marija u želele da budu mentori ovom takmičaru što je Sašu slatko nasmejalo.

0A0A6937.JPG

– Nisi sama Viki i one ga hoće, evo ti ga na!- poručio je Popović Violeti, a Cecu je to momentalno naljutilo.

Nerminov nastup POCINJE OD 02:05:00 NA VIDEU

– Prestani da se izražavaš tako. Ovo je nekulturno ponašanje- odgovorila mu je Svetlana. Da li je želeo da odobrovolji Viki ili je nešto drugo po sredi, ne znamo, ali znamo da je odluka pala a mentorstvo je pripalo Violeti.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković / Autor: J. Jović/Grand.online

Povezane vijesti

Najnovije vijesti