27.5 C
Tešanj
Utorak, 18 Juna, 2024

VIDEO: Nermin Handžić u finalu takmičenja „Neki novi klinci“

Nermin Handžić (13) je dječak iz Tešnja kojeg mnogi nazivaju nasljednikom kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a prošle sedmice se plasirao u finale takmičenja „Neki novi klinci“, kojeg organizira muzička Grand produkcija.

Finale muzičkog showa „Neki novi klinci“ bit će emitirano u ponedjeljak sa početkom u 12,00 sati, a gledaoci će pored malih ekrana moći pratiti finalnu emisiju i telefonskim glasanjem dati podršku Nerminu, što će biti presudno za plasman. Tokom dosadašnjeg takmičenja Nermin je dobivao niz komplimenata od vrsnih pjevača ex-yu muzičke scene. U više navrata njegove nastupe u takmičenju pohvalili su Semir Jahić, Darko Lazić i Haris Berković, a član žirija Bane Mojičević mu je nakon izvođenja Šabanove „Golubice“ i „Raširi ruke, majko stara“ kazao da „ovako dobro ni Šaban nije pjevao kada je imao 12 godina“.

Dakle, u ponedjeljak od 12,00 sati podržimo našeg Nermina putem glasanja i televotinga na broj telefona koji će biti objavljen tokom emisije koju u BiH gledaoci mogu pratiti putem OBN TV.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti