Vlasnica Cappy Cluba dobila zlatno priznanje za najbolju gazdaricu u regionu

Vlasnica Cappy Cluba dobila zlatno priznanje za najbolju gazdaricu u regionu

437
0
PODIJELI

Erna Hasanbašić iz Jelaha vlasnica je lokala ”Cappy club” i jedna je od najboljih gazdarica regiona, potvrđuju javne ličnosti koje su imale priliku gostovati kod nje.

Erna Hasanbašić svoj lokal aktivno i dobro vodi već godinama unazad i sinoć je na svoj rođendan dobila zlatno priznanje kao najbolja gazdarica, saradnica i menadžer regiona.
Na rođendanskoj proslavi plaketu su joj dodijelili muzičari i pjevači koji često gostuju kod nje, a zanimljivo je kako se Erna odlučila da kod nje u zadnje vrijeme najviše gostuju pjevači koji tek grade karijeru. Inače, uspješni takmičari i finalisti raznih pjevačkih takmičenja.

– Publika ispred malih ekrana iz sedmice u sedmicu zavoli pojedine takmičare, a ja ih pozovem da gostuju kod mene u lokalu zbog toga što im tako pružimo i šansu osim da i zarade da se i opuste za takmičenja i dobiju samopouzdanje. – kaže Erna za portal Doznajemo.com

Inače, praktično nema pjevača ili pjevačice u regionu koji nisu uspješno surađivali sa Ernom i niko se još nije požalio na saradnju i rad. Kažu mnogi da Erna nikada nikome nije ostala dužna, a neke je čak i preplatila.

– Sinoć kada sam dobila priznanje dokazala sam još jednom da i žena može uspješno voditi lokal, no ovo priznanje me podstiče i motivira da samo sve bude još bolje u Cappy clubu – dodaje Erna, koja je u svom lokalu ljubazno ugostila i poznate glumce, fudbalere i ljude iz javnog života.

No, mnogi su se složili da je Erna i najljepša gazdarica u cijelom regionu.

Doznajemo.com

NEMA KOMENTARA