29 C
Tešanj
Petak, 12 Jula, 2024

Vrele seksi igrice za hladne zimske noći

Promjenite pravila društvenih igrica i pretvorite ih u seksi nadmetanje. Pobednik dobija sve…

Uz malo izmjena svaka društvena igra može dobiti zanimljivu erotsku verziju. Potrebno je samo da pustite mašti na volju. Za početak evo nekoliko zanimljivih ideja.

POTRAGA ZA BLAGOM

Napišite upute na stikerima i zalijepite ih na pravim mjestima, na primjer, “Pogledaj ispod kreveta”. Vaš partner bi tamo trebalo da pronađe seksi rublje i stiker sa novim naputkom “Pogledaj …” na neko drugo mjesto na kojem bi trebalo otkriti novo iznenađenje, poput lisica i drugih seksi igračaka koje možete iskoristiti kad tragač pronađe glavni plijen odnosno – vas.

EROTSKE KOCKICE

Ispišite na papir brojeve od jedan do šest sa zadatkom za svaki broj. Bacajte kockice i kada dobijete određeni broj, učinite ono što piše na papiru, na primjer: izvedite striptiz, francuski poljubac, bezobrazno šaputanje … Kada ste se dovoljno razigrali i zagrijali, ispista novije i smjelije zadatke i nastavite sa igrom.

ISTINA ILI IZAZOV?

Da li se sjećate ove zabavne tinejdžerske igre? Zapravo, možete je igrati na isti način sa svojim partnerom. Nakon pitanja “istina ili izazov?” on pristaje na opasno sočna i bezobrazna pitanja ili na neki seksi izazov, a vi odredite što će to biti.

SUPERHEROJ

Ljudi obično imaju više samopozdanja i kreativniji su kada se pretvaraju da su netko drugi, pa čak iu krevetu. I zato, zašto ne biste pored sebe u krevetu imali seksi Laru Croft ili Supermena koji sjajno izgleda? Strast možete pojačati raznim kostimima.

GOLA IGRA

Sve igre koje ste igrali s društvom poput Ne ljuti se čovječe, Monopol, Riziko možete igrati i sa partnerom, ali na malo drugačiji način. Uvedite dodatna pravila. Primjerice, svaki puta kad dobijete šest strasno se poljubite, a poslije svake partije onaj tko izgubi neka skine dio odjeće.

Izvor: S media

Povezane vijesti

Najnovije vijesti