17.6 C
Tešanj
Nedjelja, 16 Juna, 2024

Vremešni par oduševio internet, za par minuta objasnili šta su prave vrijednosti

Lijepi snimak vremešnog para iz Srbije, u moru svakodnevnih bizarnih sadržaja koji nas preplavljuju, oduševio je internet.

Bakica (82) i dekica (90) koji su se čvrsto držali za ruke i odisali ljubavlju načas su zaustavljeni da odgovore na novinarsku anketu, a njihovi odgovori su nas podsjetili šta su to ljubav, vjera, nada…

Na pitanje voditelja u šta vjeruju baka je odgovorila da vjeruju u sve što je dobro i da bog treba da čuva sve dobre ljude.

“Od boga bi poželjeli da budemo zdravi i deca da nam budu zdrava i vesela i ceo svet, srpski narod i na Kosovu. Da nema rata više”, rekli su u glas sa širokim osmijesima na licu.

Na pitanje šta je ljubav i šta mogu da poruče mladima rekli su:

“Ljubav je poštovanje, voljeti osobu s kojom živite. Iskreni da budete. Potrebno je da verujete jedno drugom i onda nema svađe”.

Potom su otišli, ruku pod ruku i odnijeli svoju pozitivnu energiju.

Komentari na internetu su više nego pozitivni:

“Mnogo mi je žao što ovakvi ljudi više uskoro više neće postojati, ovo su posljednje generacije koje znaju šta su prave vrijednosti”, “Što više ovakvog sadržaja, ovo nam treba”, “Mislim da je ovo svima bilo potrebno danas”, “Ovo mi je ulepšalo dan”, “To je moja tetka Slavka. Slavila život, veru i ljubav uvek”, “Oni bi trebali biti uzor omladini a ne one spodobe u rijalitijima”, “Ljubav i vera će spasiti svet”…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @verujemo

 Izvor: nezavisne.com

Povezane vijesti

Najnovije vijesti