Vrijeme je za istoriju, vrijeme je za prvake

Vrijeme je za istoriju, vrijeme je za prvake

1
0
PODIJELI

Svi zajedno imamo isti san i isti cilj a on se zove PRVA LIGA, i jedino ga zajedno možemo doživjeti, jedino ako svi zajedno budemo dali svoj maksimum možemo doći do svog cilja.

Ostaje nam cijela polusezona, mnogo jakih utakmica i opasnih sportskih protivnika, mnogo žrtvovanja, znoja i napornog rada kako bi u svakoj utakmici bili bolji, jači i kvalitetniji protivnik, jer dobro znamo da će svi htjeti da pobjede Borca, da poraze lidera jesenjeg dijela prvenstva.

Imamo pobjedničku ekipu i igrači Borca se nikoga ne boje, ni protivnika ni povrede, zajedno sa šefom dat će i više od svog maksimuma na svakom treningu, na svakoj utakmici da im se ostvari san i da ispišu najsjajniju istoriju kluba, i svjesni su da je ovo prilika koju sada ne smijemo propustiti.

Ali put do titule nije moguć bez vaše podrške, nije moguć bez vaše pomoći, i ukoliko svi sanjamo isti san i ukoliko imamo isti cilj onda svi zajedno moramo da damo svoj doprinos ovom cilju, a prvi pravi doprinos je kupovina članske karte kluba sa kojom ćemo svi napraviti jedan korak ka tituli.

Obavještvamo naše navijače, članove, prijatelje i sve simpatizere našeg kluba da od sutra mogu da uzmu svoje članske karte i da na taj način budu rame uz rame uz svoj Borac na putu ka tituli i Prvoj ligi.

Osim članskih karti koje su u iznosima od 30, 50 i 100 KM sa kojom stičete i pravo glasa na skupštini kluba, od sutra ćemo objaviti i bankovnu uplatnicu sa uputama kako bi mogli uplatiti iznos koji vi želite, onoliko koliko možete da izdvojite za svoj Borac.

Članske karte moći ćete da nabavite kod našeg Ruleta, kod sekretara kluba Emira, kod Muhameda Travančića i Rame (Kike) Kujundžića, a sve informacije oko kupovine članskih karti ili bankovnih uplata možete da provjerite i na našoj oficijelnoj FB stranici kluba.

Pozivamo sve one kojima je Borac u srcu da ovu polusezonu više nego ikad prije budu uz svoje igrače, uz svoj klub, i da svi zajedno na kraju sezone podignemo pehar prvaka i proslavimo titulu na našim Šibovima !

U životu je važno biti Borac !

NEMA KOMENTARA