9.5 C
Tešanj
Utorak, 23 Aprila, 2024

Zastrašujući zločin: Muž došao iz Njemačke i sjekirom ubio suprugu pa se objesio

Čedomir J. (43) iz Batajnice presudio je sinoć svojoj supruzi Blaženki J. (39) najvjerovatnije sjekirom, njeno tijelo je ostavio da leži u krevetu, a zatim se popeo na sprat kuće gdje se objesio o jednu gredu.

Policija je, stigavši na mjesto događaja, najprije ugledala užasan prizor na spratu kuće, a kada su obješenog Čedomira skinuli sa omče, još veći horor ih je sačekao u donjem dijelu porodične kuće u batajničkom Šangaju, piše Nova.rs.

Kako saznaju, kada su vatrogasci i policajci došli na mjesto događaja po pozivu kuma, naišli su na zaključana vrata. Jedan od policajaca se popeo i pogledao kroz prozor i vidio jeziv prizor – Čedomirovo tijelo kako visi. Kada su provalili i nakon što su skinuli Čedomira sa omče, otišli su dolje i zatekli stravičan prizor – Blaženkino tijelo koje je ležalo na krevetu, a krvi je bilo i po zidovima, kažu svjedoci.

Blaženka je inače bila babica u porodilištu “Narodni front”, a Čedomir je radio u Njemačkoj odakle se vratio prije nekoliko dana.

Komšije kažu da nisu mogle ni da pretpostave da će u ovoj porodici doći do ovakve tragedije, posebno jer je riječ o “normalnoj porodici”. Oni su iza sebe ostavili djecu, koja srećom nisu bila kod kuće u trenutku kada je Čedomir počinio zločin.

“Mi smo se skoro doselili, ali smo imali kontakta sa njima, ne nešto pretjerano, ali bila je to dobra porodica, a djeca su im bila izuzetno vaspitana. Moj muž je malo stariji, teško se kreće, i oni su uvijek pitali da li mi treba pomoć. Nikad tu nije dolazila policija, nikad nije bilo nikakvih problema, čak ni sinoć ništa nismo čuli. Velika tragedija, srećom pa djeca nisu bila tu – kćerka koja je treći razred srednje škole je otišla sa društvom na more, a sin koji je mlađi, četvrti razred osnovne škole, otišao je kod babe”, kaže komšinica iz prve kuće do doma porodice.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti