13.4 C
Tešanj
Nedjelja, 19 Maja, 2024

Zatekla je supruga kako troši pare na ljubavnicu: započele je tučnjavu, cijeli centar se tresao

Vriska, hrvanje, čupanje, zapomaganje. Upravo tim riječima možemo opisati što se to odvilo 20. decembra u meksičkom trgovačkom centru naziva Galerías Metepec, u jednom od hodnika ispred zaprepaštenih građana.

Sukob dvije žena isprovocirala je bračna nevjera te je svjedocima nemilog incidenta bilo potrebno čak nekoliko minuta da zaustave krvoproliće.

Fizički obračun započela je supruga koja je zatekla svog muža kako troši božićnicu na ljubavnicu, a što su potvrdili i svjedoci koji su naveli da je muškarac svoju dragu bezuspješno uvjeravao da je potpuno krivo protumačila situaciju.

To mi je kolegica s posla, samo sam joj pristao praviti društvo u obilasku trgovina, moj božićni bonus i dalje se nalazi na mom računu-uvjeravao je bijesnu gospođu, ali potpuno uzalud jer mu je odvratila kako već neko vrijeme zna da je vara.

Čekaj, ti misliš da sam toliko glupa? Dobro, da vidim. Gdje je ti novac? Hajde, donesi ga- vikala je supruga i pritom čupala suparnicu za kosu, nesretnicu koja je toliko zapomagala da je dojurilo i osiguranje trgovačkog centra, prenosi Hayat TV.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti