0.3 C
Tešanj
Nedjelja, 29 Januara, 2023
spot_img

Žena tokom porođaja izbacila muža: Igrao je igrice na telefonu i razgovarao s prijateljima

Kada je porod u pitanju, mnoge se žene zasigurno nadaju da će partner biti uz njih i pružati im podršku. Mnogi partneri upravo to i čine, i pokušavaju svojim suprugama pomoći koliko mogu. No, to nije bilo slučaj s jednim novopečenim roditeljima.

Naime, žena se toliko razbjesnila na svog muža da ga je istjerala iz rađaonice zbog čega je propustio rođenje svoje kćerke, piše Mirror, prenosi Večernji.

Žena je na Redditu objasnila kako je njezin suprug cijelo vrijeme bio na telefonu, igrao igrice i razgovarao sa svojim prijateljima.

– Stvarno je htio razgovarati sa svojim prijateljima jer su otišli na izlet bez njega. Zvali su ga kako bi mu rekli kako im je na putu, a nakon što sam ga upozorila, izvinio se svojim prijateljima što mu ja ‘zanovijetam’ pred njima. Tada sam se jako naživcirala i rekla sam mu da ako želi razgovarati s prijateljima može to učiniti negdje drugo da ja mogu roditi u miru – napisala je u objavi.

Njen suprug tada je konačno odlučio prekinuti poziv i preusmjerio je svoju pozornost na nju, ali nakon što ju je tješio oko 20 minuta, postalo mu je dosadno i odgovorio je na FaceTime poziv svoje mame kako bi sebi skratio vrijeme dok čeka porod.

– Njegova mama počela je pričati kako se sjeća kada je ona rađala njega i kako se ona za svoj porod ‘malo uredila’. Tvrdila je da je izgledala tako dobro da je i doktor očijukao s njom. Suzdržavala sam se da ne kažem nešto ružno jer nisam htjela uvrijediti svekrvu, ali stvarno nisam mogla podnijeti razgovor s njom u tom trenutku – nastavila je.

Tokom telefonskog poziva, medicinska sestra ušla je u sobu kako bi provjerila kako napreduje i primijetila je da je uznemirena. Pitala ju je je li sve u redu, na što joj je ona odgovorila da stvarno želi biti sama. Na kraju su zajedno odlučile izbaciti njenog supruga iz rađaonice, a on se toliko naljutio zbog izbacivanja da je kasnije odbio doći vidjeti svoju kćerku. Njegova majka ga je podržala i počela je prozivati ženu samo nekoliko sati nakon što je rodila.

– Moja svekrva koja me posjetila u bolnici nije prestajala pričati o tome kako sam ja loša žena jer sam udaljila muža iz rađaone. Kada sam došla kući iz bolnice, on je stalno spominjao kako sam uništila trenutak povezanosti s njegovom kćerkom i da mi to nikad neće oprostiti. Sada više nisam sigurna jesam li postupila ispravno jer se svi ljute na mene – dodala je i upitala korisnike Reddita za mišljenje.

Korisnici su odmah stali na njenu stranu, a neki su joj pisali i da bi trebala ostaviti supruga jer se nije smio tako ponašati.

– Mislim da ne poštuje ni vas ni vaše dijete, jako mi je žao što je tako ispalo – napisala je jedna korisnica.

“Ako ste i dalje u braku, mislim da vam je bolje da ga ostavite jer ovo je strašno”, komentirala je druga, a treća je dodala: “Imam osjećaj da je ljut što je propustio izlet s društvom, a ne rođenje svoje kćerke.”

Izvor: Bosnainfo

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

58,401FansLike
288FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti