2.7 C
Tešanj
Četvrtak, 18 Aprila, 2024

Žena ubila nevjenčanog supruga, komšije u šoku: Svađali su se i jutros oko pet, ona u zadnje vrijeme nije ni izlazila…

U stanu na predjelu Visoka u Splitu u Hrvatskoj sinoć oko 20.30 sati usmrćena je muška osoba, a prema prvim informacijama sumnja se da mu je smrtonosne rane nanijela nevjenčana supruga.

U razgovoru sa komšijama bračnog para novinar Slobodne Dalmacije je saznao da su za sada nepoznati muškarac i žena na Visoku doselili prije otprilike godinu dana, a dodali su mu kako ih nisu dobro poznavali.

– Nje često nije bilo – rekao je muškarac koji se našao u blizini mjesta zločina, dok je žena s kojom je bio u društvu dodala da ih “nisu baš najbolje znali”.

Iako ne stanuju u istoj ulici u kojoj se dogodio zločin, komšije tvrde da su muškarca viđali – ali nju nikada. Objasnili su i da su čuli njihove svađe, ali da ne znaju oko čega su ih vodili. Priznaju kako su ih svađe, ali i uznemirujući čin šokirali.

– Meni je stvarno žao što se to dogodilo. Jutro su se oko pet svađali, kasnije nisam ni slušao. Ne znam što se točno dogodilo, bio sam tu ispred kuće. Nemam riječi, za mene je bio dobar komšija – zaključila je njihova prva komšinica koji je dodao kako ona u zadnje vrijeme nije uopće izlazila iz kuće, prenosi Hayat.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti