18.3 C
Tešanj
Utorak, 25 Juna, 2024

Zgode i nezgode Mileta Kitića: “Jurila me po Njemačkoj…”

Svojevremeno se špekulisalo o prošlosti folkera Mileta Kitića, te da on iza sebe ima vanbračnog sina, a nedavno se opet pojavila ta informacija.

Navodno nasljednik folk pjevača živi u Njemačkoj sa svojom majkom, a Kitić je objasnio o čemu se tu zapravo radi i da li su ovi navodi istiniti.

– Skoro je izašlo, kao šokirana javnost, Mile Kitić ima još jednu kćerku. Pa ja imam kćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina. Pišu da živi u Njemačkoj, a ona živi u Beogradu. U kontaktu smo, Elena se isto sa njom druži baš su bile na Zlatiboru. Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je završio fakultet, sve je to na svom mjestu. Ja često pitam da li treba nešto i pomažem koliko mogu – počeo je priču Mile za Svet pa pojasnio spekulacije, prenosi Grand.

– Vanbračni sin Mileta Kitića je samo priča. Mene je po Njemačkoj jurila neka lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila. Išli smo na sud, platio sam sudske troškove jer javno ne smiješ da kažeš da je neko psihopata. Ali to je stvarno davno bilo. Od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina ja bih ga priznao, ako je moj naravno – izjavio je jednom prilikom folker.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti