16.8 C
Tešanj
Utorak, 25 Juna, 2024

Žnk Čapljina -Žfk Borac Jelah 1-1

Žfk Borac Jelah zaslužuje svu pažnju jer danas što su pokazale u toploj Čapljini malo to koji klub može ,jer ovo što pišem stojim iza svojih riječi i ponosan sam na svoje djevojke.

Jer danas otputovati na tako dalek put sa nepotpunim sastavom malo tko bi se usudio. Međutim , ovih 10 djevojaka -jelaških princeza -to je i uradilo. Fata Lihić, Belma Omerbašić, Solo Elma , Sabina Krdžalić, Amila Tokmić, Aida Softić, Aldina Subašić, Mirsada Čaušević Aida Salkić, Tidža Selman ,naš fizioterapeut Mirnesa Čaušević naravno vozač Salko i trener.moram da objavim zbog privatnih obaveza i zdravstvenog stanja 8 djevojaka nije bilo na današnjem gostovanju.

Međutim, pokazalo se da se i ostale djevojke znaju ponosno boriti se za svoj klub . Iako smo dočekani na lijep način od domaćina , koristim ovu priliku da se zahvalim , međutim za vrijeme utakmice druga priča , bez sanitetskog vozila , bez policijske pratnje , bez doktora i fizioterapeuta utakmica je počela gosti postižu u prvom poluvremenu regularan gol.

Drugo poluvrijeme Borac mnogo jači i konkretniji – stativa, prečka , tri sto postotne šanse , domaćin popušta i borac postiže gol preko danas možda i najratobornije Aide Salkić. Sve su djevojke danas ostavile srce na terenu. Hvala vam za današnju utakmicu – 10 veličanstvenih princeza.

Miralem Pašić

Povezane vijesti

Najnovije vijesti