9.5 C
Tešanj
Utorak, 23 Aprila, 2024

11. sajam privrede: Tešanj će od 21. do 23. maja biti centar poslovnih zbivanja

Udruženje privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj od 21.-23. maja 2015. godine organizira 11. sajam privrede „BIZNIS 2015“ Tešanj, koji će se održati na lokalitetu Industrijske zone Bukva bb –Tešanj, piše novinska agencija Patria.

Primarni cilj Sajma je razvijanje poslovnih aktivnosti i porast privrednih investicija u BiH, sa ciljem da preraste u jedan od najznačajnijih domaćih sajmova. Naravno, uspješna formula koja je utvrđivana tokom deset prethodnih Sajmova neće se promijeniti ni ove godine, te će se i ovaj put okupiti veliki broj domaćih poslovnih subjekata, ali istovremeno i značajan broj domaćih i stranih investitora.

Također, očekuje se značajna posjetu i podrška inostranih diplomatskih predstavništava, inostranih poslovnih udruženja, te neizostavno predstavnika svih nivoa domaće vlasti.

Vidljivost Sajma u očima učesnika, posjetilaca i medija rasla je iz godine u godinu, te privlači mnogo više interesa javnosti, što je prednost ne samo za imidž Sajma, već i za sve sponzore koji se odluče da ga podrže.

Udruženje poziva sve zainteresirane da se pridruže u svojstvu partnera, odnosno da kroz sponzortsvo daju podršku i budu u centru pažnje, okruženi donosiocima poslovnih i investicionih odluka, liderima iz privrednog života i medijima.

– Pozivamo vas da iskoristite ovu odlučnu priliku kako bi ciljanoj publici demonstrirali svoja rješenja i ekspertizu – navodi se.

NAP.ba

Povezane vijesti

Najnovije vijesti