14.5 C
Tešanj
Utorak, 22 Oktobra, 2024

Tražite vrhunsku zimsku gumu? Novi model na BiH tržištu impresionirao na ADAC testu

Najbolja na ADAC testu

Prema ADAC testu, Goodyear UltraGrip Performance 3 postavlja standarde u klasi, osobito na mokroj podlozi i u zimskim uvjetima

Zimska guma treba imati dobro prianjanje na snijegu, ledu i na mokrom, a istovremeno utjecati na što manju potrošnju goriva. Bez obzira vozite li mali gradski, kompaktni, SUV ili električni automobil, na BiH tržištu je dostupna zimska guma koja se pokazala odličnom prema navedenim kriterijima.

Riječ je o Goodyear UltraGrip Performance 3, zimskoj gumi nove generacije, koja je dizajnirana za širok raspon vozila u dimenzijama od 14 do 21 cola.

Na nedavnom testu njemačkog autokluba ADAC, ova je guma dobila najbolje ocjene i pobijedila na testu dimenzije 215/55R17.

2. ADAC test na stazi Ivalo © ADAC

Prema njemačkim ekspertima, guma se na testu pokazala kao ujednačena, što znači da se na svakoj podlozi istaknula odličnim performansama te se dodatno ističe visokom predviđenom prijeđenom kilometražom.

Također, ADAC navodi da model postavlja standarde u klasi, osobito na mokroj podlozi i u zimskim uvjetima. Detaljnije rezultate pojedinih modela, kao i kompletnu metodologiju, pronađite na službenoj stranici ADAC.

Jednako dobar rezultat Goodyear UltraGrip Performance 3 je ostvarila i na renomiranom TÜV testu gdje je pobijedila u testu upravljanja na snijegu, kočenja na mokroj i suhoj podlozi.

UltraGrip Performance 3
  1. 3. UltraGrip Performance 3 © Goodyear

UltraGrip Performance 3 stiže s povećanom gustoćom lamela pružajući izvrsno priananje na snijegom prekrivenim podlogama, tehnologijom Wet Grip+ za bolje istiskivanje vode te smanjenje rizika od akvaplaninga, kao i 3D lamelama za poboljšane performanse na suhoj cesti.

Smjesa gaznog sloja je otpornija na habanje i podnošenje okretnog momenta električnih automobila i ima novi dizajn koji smanjuju otpor kotrljanja, težinu gume i buku u unutrašnjosti vozila.

Poklon pri kupnji novih guma

Osigurajte sigurnost na cesti tijekom hladnih mjeseci, a uz garanciju sigurnosti Goodyear je pripremio i poklon za vas – uz kupnju seta Goodyear zimskih ili cjelogodišnjih guma u dimenziji 16 cola i većoj, na poklon dobivate dm poklon karticu u vrijednosti do 80 KM!

Pri kupnji četiri zimske ili cjelogodišnje Goodyear gume veličine 16” i veće, ostvarujete pravo na:

  • poklon-karticu drogeriemarkt DM u vrijednosti 40 KM– za kupnju guma dimenzije 16‘ ili 17 cola,
  • poklon-karticu drogeriemarkt DM u iznosu od 80 KM – za kupnju guma dimenzije 18” ili više.

Pravo na poklon-karticu imaju svi kupci (fizičke osobe) koje u periodu trajanja kampanje (do 21.11.), kupe set zimskih ili cjelogodišnjih guma marke Goodyear u Unitrade centrima , kod bolje opremljenih vulkanizera ili webshopu.

Za više informacija posjetite:

Unitrade d.o.o. podružnica Tešanj,

Rosulje 75, Jelah

ili kontaktirajte poslovnicu:

Telefon: 032/943-344

Email: tesanj@unitrade.ba

Povezane vijesti

Najnovije vijesti