21.1 C
Tešanj
Srijeda, 22 Maja, 2024

Hadžikadunić ima ponude premijerligaša: Okrećem se profesionalizmu, nema više neozbiljnosti

Elmin Hadžikadunić, talentovani bosanskohercegovački veznjak, ima opciju da karijeru nastavi u dva premijerligaška kluba, a postoji mogućnost i da ode van granica naše države, tačnije u Tursku.

Hadžikadunić je važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera u BiH, a sa nepunih 15 godina potpisao je ugovor s Olimpicom, gdje je bio u prvom timu, a nakon toga prešao je u omladinske selekcije Slobode.

Zbog neozbiljnog shvatanja fudbala, Hadžikadunićeva karijera je krenula silaznom putanjom, tako da je posljednju godinu igrao u matičnom klubu, Borcu iz Jelaha, međutim sada je okrenuo novi list u karijeri.

“Imam opciju da potpišem za dva bh. premijerligaša, ali opcija je i odlazak u Tursku. Ne bih za sada da otkrivam imena klubova”, rekao je 17-godišnji Hadžikadunić, nekadašnji kadetski reprezentativac BiH, u razgovoru za portal SCsport.ba, te je dodao:

“Sada okrećem novi list u karijeri. Vraćam se profesionalizmu i nema više neozbiljnosti. Mora se trenirati, jer 90% je trening, a 10% talenat. Također želim zdravo da živim. Od januara želim da se predsatvim u boljem svjetlu”.

Scsport.ba

Povezane vijesti:
Hadžikadunić, Katić i Kokić donijeli trijumf juniorima Borca u meču sa Natronom
Hadžikadunić dobio poziv za U-17 reprezentaciju: O ovome sam sanjao oduvijek!
Hadžikadunić: Želim dobrim igrama izboriti mjesto u reprezentaciji

Povezane vijesti

Najnovije vijesti