20 C
Tešanj
Utorak, 18 Juna, 2024

Izazvao sudar zbog ovaca u gepeku, pet osoba povrijeđeno

Pet osoba, među kojima i dvoje djece, povrijeđeno je juče u direktnom sudaru koji se dogodio na lokalnom putu u Novom naselju Janja

Do jučerašnje nezgode u Janji kod Bijeljine došlo je najvjerovatnije jer je jedan od vozača u gepeku imao dvije ovce, koje su postale nemirne, te se okrenuo da vidi šta se dešava, a nakon toga prešao u suprotnu stranu i sudario se s vozilom koje mu je išlo u susret.

Pet osoba, među kojima i dvoje djece, povrijeđeno je juče u direktnom sudaru koji se dogodio na lokalnom putu u Novom naselju Janja.

U nesreći su učestvovali automobil “ford” kojim je upravljao vozač čiji su inicijali R.Dž. koji je zadobio tjelesne povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili, a zadržan je na liječenju, te “mercedes” kojim je upravljao Z.L. koji je zadobio lakše tjelesne povrede.

U vozilu “ford” nalazili su se i putnici H.Dž. koja je zadobila teške tjelesne povrede i dva djeteta, od osam i tri godine, koja su lakše povrijeđena.

Saobraćajna nesreća se dogodila na lokalnom putu u Ulici Nikole Tesle juče u 17.15. Policijski službenici obavili su uviđaj lica mjesta, piše InfoBijeljina.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti