23 C
Tešanj
Četvrtak, 18 Jula, 2024

Je li ovo nasljednik Nermina Handžića u “Zvezdama Granda”: Iz Tešnja je, a odabrao je Viki za mentoricu

Još jedna emisija “Zvezda Granda” prikazana je sinoć. Kao što to često bude, i sinoć su veliku pažnju privukli kandidati iz BiH.

Među njima je i Alen Kotorić, takmičar iz Tešnja, koji je otpjevao numere “Dozvola za ljubav” i “Oči jedne žene”.

Dobio je pet glasova, a potom je izabrao Violetu Viki MIljković kao mentoricu.

Zvuči poznato, zar ne? I prošlogodišnji pobjednik “Zvezda Granda” Nermin Handžić je iz Tešnja, a mentorica mu je bila upravo Miljković.

– Nermin je moj drug, znamo se. Nije znao da ću se prijaviti ove godine na “Zvezde Granda”. Kasnije sam mu tek i rekao. I dao mi je podršku. A što se Viki tiče… raspitivao sam se koliko ko od mentora radi s takmičarima. I shvatio sam da najviše truda ulažu Viki i njen suprug Taške, kod njih je baš “red, rad i disciplina”. To mi i treba – iskreno je Kotorić rekao za portal “Avaza”.

Dodao je da su utisci odlični te da očekuje dobro druženje s rajom.

– A onda i uspjeh u muzici. To mi je životni san, još od malena, možda od 10. godine. Sanjao sam o “Grandu” i samo sam čekao priliku i, hvala Bogu, dočekao sam. Sada sam u igri, kako se kaže – kazao je Kotorić.

Ističe da ima iskustva sa svadbama i svirkama, ali da je na sceni “Granda” prvi put.

– Dosta takmičara pojede trema. Ja je nisam puno imao. Osjetio sam adrenalin kada sam izašao na binu. Više treme sam osjetio kada sam završio pjevati, kada sam žiri pogledao… U tom trenutku se sve pomiješalo. Ali je bilo ekstra. Sada mi je prvenstveno cilj prolaziti krug po krug, pa da dođemo do finala – kroz smijeh nam govori Kotorić.

U nastavku takmičenja će nastaviti “u fazonu Saše Matića, Nikole Rokvića, Gileta…

– A pjevat ću i narodnjake, naravno – zaključio je Kotorić.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti