22.7 C
Tešanj
Utorak, 25 Juna, 2024

Jelah dobija novi luksuzni stambeno-poslovni objekat

U centru Jelaha počela je izgradnja modernog stambeno-poslovnog objekta “Star-S smart building”.

Lokacijski izuzetno atraktivno. Udaljenost od škole, igrališta, užeg centra Jelaha i svih ostalih sadržaja je do 100 metara.

Neto površina objekta je preko 5000 m2, raspoređeno na 10 etaža povezanih modernim liftom.

Dvije etaže podzemnih garaža, zatim dvije etaže poslovnih prostora, te 51 stambena jedinica, raspoređeni na još šest etaža.

Projekat koji će vanjskim elementima odisati kvalitetom i biti istinski primjer umjetnosti i ljepote gradnje. U izradi objekta primjenjivati će se najsavremenije tehnologije, materijali i oprema koji opravdavaju sam naziv ove potpuno pametne zgrade.

Moderni i osvijetljeni stanovi sa izrazito velikim otvorima do poda, te ugrađenim električnim roletnama integrisanim u Smart Home sisteme. Smart sistemi te smart interfoni su predviđeni za sve stambene jedinice. Sve stambene jedinice će biti klimatizirane a imati će i instalirano podno grijanje, spojeno na toplotne pumpe, te mogućnost upravljanja sa daljine-putem mobilnih uređaja.

Investitor ovog projekta je kompanija Nekretnine Star-S d.o.o. Jelah-Tešanj. Više informacija o objektu možete pogledati na web stranici www.star-stan.ba. Informacije o mogućnosti kupovine i kreditiranja možete dobiti putem telefona 032 691 200 ili e-mail info@star-stan.ba.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti