16.2 C
Tešanj
Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Meho se svađao sa suprugom pa se automobilom zakucao u drugo vozilo!?

U saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva vozila, a kako je potvrđeno iz operativnog centra MUP-a KS nije bilo teže povrijeđenih

Teška saobraćajna nesreća koja se u subotu dogodila na Marijin dvoru i zbog koje je saobraćaj bio blokiran na nekoliko sati, polako dobiva svoj epilog.

Naime, saobraćajnu nesreću je izazvao Meho Korać.

On je navodno, upravljajući automobilom prema centru grada sreo bivšu suprugu koja je vozila u istom pravcu. U pokušaju da tokom vožnje stupi u komunikacij sa njom, a što je njegova bivša supruga odbila, on se izrevoltiran vozilom pokušao zabiti u njeno vozilo, no zabio se u zadnji dio drugog vozila, nakon čega je udario u drvo. Prilikom udara, automobil mu se zapalio.

Meho Korać je od ranije poznat policiji, ali i javnosti po tome što ga je punac zakačenog za vozilo prije nekoliko mjeseci vukao deset metara, zbog njegovog ponašanja prema bivšoj supruzi, prenosi Oslobođenje.

Podsjećamo, u Sarajevu je u subotu došlo do saobraćajne nesreće na glavnoj cesti prekoputa Filozofskog fakulteta. U saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva vozila, a kako je potvrđeno iz operativnog centra MUP-a KS nije bilo teže povrijeđenih.

S druge strane, usljed žestine sudara, jedno vozilo je sletilo na travnjak uz cestu, te se zapalilo. Vozači koji su se tom prilikom zatekli na mjestu događaja pomogli su da se požar na vozilu lokalizira, prenosi fokus.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti