18.3 C
Tešanj
Utorak, 25 Juna, 2024

Nakon što je muž ubio suprugu komšije u šoku, svi se povukli u stanove

U zgradi je tišina, svi su se povukli u svoje stanove, ni kćerke im ne viđam, riječi su komšinice Dragane M. (55) koju je 26. avgusta brutalno ubio suprug Zoran M. (61) u prizemlju zgrade u Aranđelovcu.

Zoran je inače imao zabranu prilaska ženi, međutim kobnog dana je čekao da sve komšije odu na ručak, pa ju je presreo u hodniku i nasmrt je izbo nožem.

Prema njenim riječima, situacija u zgradi u kojoj je nesretna žena ubijena od tog dana značajno se promijenila, piše Blic.

Djeca su vjerovatno negdje otišla

– Više ne pijem kafu sa komšijama, svi su se povukli u svoje stanove. I dalje smo u šoku da Dragane više nema. Ona je bila divna žena, koliko je voljela svoju djecu, svaki dinar su odvajali da bi ih školovali – rekla je ona i dodala:

– Djecu im više ne viđam, vjerovatno su otišli negdje.

Podsjetimo, kobnog dana, Zoran je suprugu sačekao oko 15 sati u prizemlju zgrade, pa brutalno ubio i pobjegao. Nesretna žena uspjela je samo da vikne imena svoje djece, u pokušaju da ih dozove u pomoć, međutim ubrzo je izdahnula.

Povrijedio sam sebe

Preplašena djeca čula su majku kako viče i pozvala su policiju i rekla im da im otac tuče mamu. Dok su policajci došli, Dragana je već bila mrtva, suprug joj je nanio više ubodnih rana po tijelu, a Zoran se dao u bijeg.

Pronađen je na oko 100 metara od zgrade sa višestrukim povredama koje je nožem i skalpelom nanio sam sebi. On je davao znake života i prevezen je u Urgentni centar Kragujevac.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti