8 C
Tešanj
Ponedjeljak, 26 Februara, 2024

 Nezir iz Travnika se zbog Facebook-a oženio ali i razveo

Neobičnu priču donosimo vam iz Turbeta kod Travnika a glavni sudionik je gospodin Nezir Lupčević koji je pristao podijeliti svoju životnu priču sa nama.

Internet nas je spojio i razdvojio, blokirala me je, otišla sam, nemoj me tražiti.

Ovaj 69-godišnji Nezir Lupčenić imao dvije supruge. Prva je nažalost preminula a 2017-te godine je upoznao Enisu.

“Komunicirali smo, pa je došla ovdje u Turbe. Vidjela da je sve ono što sam rekao istina, da sam sam i da imam svoj stan. Poslije mjesec i po sam posjetio stranicu za upoznavanje i prva osoba koju sam vidio bila je ona.

Rekao sam joj “Tako blizu a tako daleko” i onda je krenula provjera da li sam sam, imam li ženu i djecu. Poslije nekog vremena krenula je komunikacija kao piješ li, kockaš li alkohol droga. To je za mene strano. Upoznavanje je trajalo oko 4 mjeseca. Viđali smo se na kameri, pa je došla ovdje.

Ja sam joj rekao 12. maja da dolazi po nju. Napravili torbu, popili kafu i došla je po mene. Zajedno smo bili oko 5. godina. Nakon smrti majke, počela se mijenjati. Pravila mi ljubomorne scene. 6 dana prije nego što će otići ona pritvori vrata skroz, i priča preko mobitela. Razgovara i poruke šalje, normalno da mi je bilo sumnjivo al govorila mi je da zbog matere priča.

Sastajala se s tim čovjekom. U Bingu na terasi se sastala s njim i njegovom sestrom i svojom sestrom i tad su napravili scenarij kako će dalje kako će otići. Od 10 do 1 su na mobitelu bili stalno.

“Otišla sam nemoj me tražiti” prenosi crnahronika.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti