12.9 C
Tešanj
Petak, 1 Marta, 2024

Poginuo poručnik Oružanih snaga BiH

USORA,- Goran Mišković (43) iz Rosulja, kod Jelaha, je poginuo, a nekoliko osoba je povrijeđeno u tri saobraćajke koje su se dogodile na području Usore i Banjaluke.

Mišković, poručnik u Oružanim snagama BiH, život je izgubio u četvrtak oko 18.30 u mjestu Žabljak, na magistralnom putu Doboj – Teslić. Kako nezvanično saznajemo, on se kobne večeri vraćao kući s posla, a prije same nesreće svratio je u obližnji kiosk da kupi novine i žvake.

On je, kako saznajemo, idući iz pravca Doboja izgubio kontrolu nad volanom, sudario se sa dva kamiona, koja su ga odbacila u kanal pored puta.

Mještani Žabljaka su nam ispričali da je Miškoviću najvjerovatnije pozlilo prije nesreće jer nije vozio velikom brzinom, što su potvrdili i vozači kamiona.

Kako kažu, on je stao 300 metara prije nesreće kod obližnjeg restorana gdje mu radi supruga, uzeo njen automobil, potom svratio do kioska i uputio se kući.

“Iz pravca Teslića išla je kolona od tri kamiona, Mišković je prešao u lijevu traku i zadnjim blatobranom udario u prvi kamion i okrenuo se na cesti. Potom je drugi kamion, da bi izbjegao još veću nesreću, skrenuo u stranu, srušio uličnu rasvjetu i zabio se u kuću. Međutim, treći kamion je bio koban po Miškovića, pokosio ga je i odbacio u kanal pored puta”, kazao nam je mještanin, ne želeći da mu navodimo ime. Prema njegovim riječima, iza Miškovića je ostalo maloljetno dijete i supruga.

Nezavisne Novine

Povezane vijesti

Najnovije vijesti