25.8 C
Tešanj
Utorak, 16 Aprila, 2024

Suvad Terzić iz Tešnja otvorio dušu nakon duela, pomenuo i protivnika

Suvad Terzić iz Tešnja sinoć je u pravom rokerskom duelu odmerio snage sa Srđanom Stefanovićem, u kome su oba kandidata donela neverovatnu energiju na velikoj sceni.

Ipak, više sreće da se plasira direktno dalje je imao Srđan, a svoje ustike nakon nastupa podelio je za naš portal i Suvad.

– Protvnik je bio isto jako dobar, takmičenje je takvo neko mora da prođe neko da ispadne. Jedno fino i interesantno veče– rekao je Terzić koga ovaj rezultat nije obeshrabrio.

– Zadovoljan sam svojim pevanjem u sva tri kruga. Ja taj stil muzike preferiram, konkurencija je sve jača i jača i sada se sudaraju dobri sa dobrima. Čestitam i mom protivniku– iskren je takmičar.

Bez obzira na njegovu sudbinu u ovom šou, koja je trenutno u rukama Fejsbuk glasača, Suvad je ponosan na svoje pojavljivanje u najgledanijem šou.

– Čitava Bosna mnogo gleda „Nikad nije kasno“, vidim po reakcijama gde god da se pojavim da ljudi prilaze, gledaju, čak i u Sarajevu sam nedavno bio, prilaze mi, hvale emisiju– kaže pevač.

Zanimalo nas je i kako se odlučio za pesmu „Motori“ koja nije laka za izvođenje.

– „Motori“ je teška pesma, ali probao sam. Lagane pesme nisu za ove emisije, traže se jake pesme. Teške su pesme sve od „Divljih jagoda“, Tife nisu lake numere, ali i dalje traju i slušaju se i zato sam se odlučio na to– rekao je Suvad koji vodi borbu na Fejsbuk glasanju koje se odvija OVDE.

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti