21.3 C
Tešanj
Srijeda, 29 Maja, 2024

Tomislav iz Usore proslavio se u muzičkoj emisiji Nikad nije kasno

Ljubav je energija koja ljude spaja kao i muzika. Možda je ljubav samo druga reč za muziku, kaže za portal Pokazivač, pevač Tomislav Filipović poznat je po nadimku Tomo Čičak koji se proslavio u muzičkoj emisiji Nikad nije kasno.

Od malena je znao kuda ide, a ka svojim snovima je koračao širom otvorenih očiju, sa puno hrabrosti, ljubavi, rada i vere da će dospeti do mesta koje mu pripada. Tomo Čičak je pevač koji ima ugled, karijeru, poštovanje publike i medija, a njegova biografija je bez ijedne mrlje, skandala ili afere.

Svestran, radoznao, vredan, duhovit, ali i ozbiljan kad treba. Nosi mudrost i znanja mnogih životnih škola i puteva kojima je koračao. Ne krije da je bilo trenutaka kada je poželeo da odustane od svega, ali je i tad svojim snovima, talentu i ambicijama ipak odlučio da pruži još jednu šansu.

Rođeni je Dalmatinac, odrastao u Trogiru, ali već godinama unazad živi sa svojim izabranicom u Usori (BiH).

Vatreni je navijač Ajaksa iz Amsterdama i ima obezbeđeno mesto na njihovom stadionu. Takođe je napisao knjigu o omiljenom klubu koja je vrlo popularna među navijačima, a takođe radi i na njihovoj zajedničkoj Fejsbuk stranici. 

Bio je učesnik šoua „Zvijezda možeš biti ti“ gde je zauzeo peto mesto. Zanimljivo je da je nakon takmičenja sleteo u Usoru helikopterom koji je za njega poslao gradonačelnik ovog mesta. Kaže da je vrhunac njegovih nastupa duet sa Željkom Bebekom i to u olimpijskog dvorani Zetra pred 15.000 ljudi, piše pokazivač.com

Povezane vijesti

Najnovije vijesti