13.4 C
Tešanj
Nedjelja, 19 Maja, 2024

Tri bebe donijele neopisivu radost porodici Deljkić iz Tešnja

Mirela Deljkić iz Tešnja prije četiri dana na svijet je donijela tri djevojčice koje su unijele veliku radost u njihov život. Nakon izlaska sa porođajnog odjela, Mirelino lice, ali i drugih, oblile su suze radosnice.

“Emocije tek sada nadolaze i ja tek kada sam vidjela bebe shvatila sam kolika je to ustvari sreća, ali naravno sin je tu ipak glavni šef kako ga sada i zovemo”, kazala je Mirela.

Ona je dodala da sve do porođaja nije vjerovala da nosi trojke.

“Iskreno jesam se iznenadila kad su nam rekli da nosim tri djevojčice, ali ni do samog momenta porođaja nisam vjerovala. Iako sam redovno išla na kontrole, svaki put je sve bilo uredu, ali dok ih nisam vidjela nisam vjerovala”, dodaje Mirela.

Bebe su rođene u 36. nedjelji trudnoće sa normalnom kilažom za bebe rođene u toj sedmici.

“Trudnoća kao ova je rizična i u početku su odmah opominjali na rizik, ali ja sam pristala i odlučila pa šta Bog dragi da i eto hvala Bogu sve je završilo kako treba. Zdrave smo i sretne i jedva čekamo da idemo kući”, izjavila je Mirela te dodala kako vjeruje da odgoj tri djevojčice neće predstavljati veću teškoću.

Ponosni otac dječaka od četiri godine Emana i djevojčica Senke, Azre i Amani danas je bio bez riječi zbog sreće i zadovoljstva koji su došli sa novim članovina porodice.

“Znate kako ide, nakon prvog djeteta svi, ako imaju mogućnosti, razmišljaju i o drugom, a nama je Bog podario ove tri curice. Prvenstveno hvala Bogu na svemu i što su svi zdravi i živi. Osjećaji su neopisivi, to ne mogu sažeti u priču, a kako tek u izjavu”, kazao je Sead za Klix.ba.

Sead i Mirela su zaposleni, a veliku pomoć će im pružiti članovi porodice koji su sa njima danas dijelili sreću zbog tri prelijepe djevojčice.

Redakcija portala Klix.ba porodici Deljkić čestita na prinovama, a djevojčicama želi puno zdravlja i sretan život.
(Klix.ba)

Povezane vijesti

Najnovije vijesti