VIDEO: U Usori održani 62. “Srpanjski susreti”

VIDEO: U Usori održani 62. “Srpanjski susreti”

231
0
PODIJELI

Uprkos finansijskoj krizi, u usorskoj mjesnoj zajednici Žabljak i ove su godine organizirali 62. „Srpanjske susrete“, najstariju kulturno-sportsku manifestaciju u ovom dijelu naše zemlje.

– Nikad nije bilo lako organizirati jednu ovakvu manifestaciju koja traje nekoliko dana, ali uz svojsko zalaganje svakog člana Organizacijskog odbora, eto uspjeli smo i ove godine u tome – kaže Ružica Ivić, članica OO 62. „Srpanjskih susreta“.

Uz izložbu rukotvorina, radionicu za izradu narodnih nošnji, promocije knjiga, organiziran je tradicionalni dječiji muzički festival „Mladost protiv ovisnosti“ na kojem je ove godine pobijedila Adna Smailbegović iz Tešnja.

– Nastupila sam i prošle godine i osvojila sam drugo mjesto. Bilo mi je drago. Upoznala sam mnogo prijatelja, sjajno se družimo. Publika je izvrsna i radujem se ovoj pobjedi-kaže Adna.

Veselo je bilo ovih dana u Usori. Za to su se, izmedju ostalih pobrinuli brojni članovi KUD-a iz naše zemlje i inozemstva. Organizirana je i radionica za izradu narodnih nošnji, malonogometni turnir prezimena i drugi sadržaji u kojima su uživali Usorani, ali i stanovnici susjednih Tešnja, Doboja, Teslića…

NEMA KOMENTARA