22.7 C
Tešanj
Utorak, 25 Juna, 2024

Vozač autubusa napastovao djevojčicu (15) koja se s njim vraćala iz škole

Vozač Čamatransa, 60-godišnjak, optužen je za bludnje radnje prema 15-godišnjoj učenici koju je prevozio u autobusu.

Tužioci za njega traže godinu dana bezuslovnog zatvora. Prema presudi, sve se dogodilo u junu ove godine kad je učenica nakon završene škole oko 16.30 sati sjela u taj autobus koji je vozio do sela u okolini grada, piše “Danica”.

Nakon pedesetak minuta, učenica je ostala sama u autobusu s vozačem koji je s njom počeo komunicirati jer se znaju od ranije s obzirom da vozi autobus na relaciji njena kuća i škola. Vozač je stao na benzinskoj i kupio dvije kafe te učenici dao ih pridrži.

Potom je stao malo prije njenog sela i sjeo pokraj nje u autobusu. Tad je uslijedio pakao. Djevojčicu je počeo dirati po ramenima, glavi, koljenima, a u jednom je trenutku joj je počeo milovati unutrašnju stranu bedara. Jednom ju je rukom snažno uhvatio za kosu.

Djevojčica je vikala “nemojte”, “ne dirajte me”, “ne volim! i u jednom se trenu počela tresti od straha. Tada je prestao i odvezao je do kuće upitavši je: “Hoćemo li ovo ponoviti”.

Učenica je tek na nagovor prijateljice kasnije sve ispričala majci koja ju je odmah odvela u policiju i tamo su dali izjavu. Vozač je bio uhapšen te je promptno sprovedena istraga i ovih dana podignuta optužnica.

Vozač se u istrazi branio kako učenicu svaki dan vozi u školu jer je to njegova relacija, ali opovrgava da ju je dirao. Kaže kako je pod strašnim stresom zbog svega jer je uzoran muž i otac, pa mu te optužbe teško padaju.

Istina je, kaže, da ju je taj dan častio kafom, ali poriče da bi sjeo pokraj nje, a kamoli da bi je dirao. Ali, tužioci su ipak povjerovali djevojčici te su ga optužili da je povrijedio njen polni integritet počinivši kazneno djelo bludnih radnji, i to prema osobi posebno ranjivoj zbog svog uzrasta i starosti, piše “Danica”.

Izvor: nezavisne.com

Povezane vijesti

Najnovije vijesti