27.3 C
Tešanj
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024

Filmske scene u bh. susjedstvu: Automobilom sletio u provaliju, izvlačili ga sat vremena

Crnogorac R.O. (53) zadobio je više preloma kada je sletio u provaliju duboku preko stotinu metara na putu Cetinje – Kotor u lokalitetu Žanjev do. 

On je upravljao vozilom Renault Clio francuskih registarskih oznaka, prebačen je u Klinički centar Podgorica i nije životno ugrožen.

“Nakon što smo, pola sata iza ponoći, dobili dojavu da je došlo do udesa, otišli smo na teren sa troje vozila sa pet članova službe. Uz velike napore smo locirali povrijeđenog. Iako smo bili u telefonskom kontaktu nije mogao da nam tačno kaže gdje se nalazi, a nije bilo svjedoka koji bi nam mogli pokazati tačnu lokaciju.

Mjesto udesa se nalazi tačno ispod tunela kod zip lajna, a vozilo se nalazilo u provaliji dubokoj preko 150 metara”, kazao je za Radio Cetinje komandir Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje Miloš Ćećanović.

On dodaje da je akcija izvlačenja trajala više od sat vremena i da se spasilačkom timu pridružilo još pripadnika službe, tako da je njih 14 učestvovalo u spašavanju povrijeđenog vozača.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti